Beautysalon

Medik8 Meet & Treat 

Om op een leuke manier kennis te maken met de salon en de producten van Medik8 reserveer je de Medik8 Meet & Treat. Het is voor mij ook een manier om niet alleen jou, maar ook je huid te ontmoeten en beter te leren kennen. Voorafgaand aan deze heerlijke, ontspannende huidbehandeling vindt er een uitgebreide huidanalyse plaats. Daarna wordt de huid gereinigd, vindt er een exfoliatie plaats en wordt de huid gevoed met een hydraterend masker en een dagverzorging. | 60 min - €65 

Medik8 Calming Facial

Een gevoelige huid kan allerlei vormen aannemen. Jeuk, droge plekjes, roodheid of zelfs kleine wondjes. De gevoelige huid heeft kalmering nodig, maar vooral bescherming. Wanneer de opperhuid in balans is en intact kan de huid zichzelf goed beschermen tegen invloeden van buitenaf. De Calming Facial van Medik8 gaat verder dan alleen het kalmeren van de huid. De huid wordt in balans gebracht en de opperhuid wordt versterkt, zodat je huid weer in staat is zichzelf te verdedigen en roodheid, irritatie en droge plekjes te herstellen en te verminderen. 
| 75 min - €80.

Medik8 Deep Cleanse Facial

Een diep reinigende huidbehandeling voor de onzuivere of vette/gecombineerde huid. Heb je last van onzuiverheden of zie je een glimmend voorhoofd aan het eind van een lange dag werken? Dan is de Deep Cleanse Facial voor jou! De behandeling reinigt de huid op een intense maar huidvriendelijke manier en zorgt ervoor dat onzuiverheden verminderen en de talgproductie wordt afgeremd. | 60 min - €75

Chemische Peelings

We love peelings! Peelings maken huidverbetering mogelijk en dat zie je al na één behandeling. Een chemische peeling zorgt ervoor dat de laag met dode huidcellen wordt verwijderd, waardoor de huid wordt aangezet nieuwe huidcellen te produceren. De huid krijgt als het ware een reset en met de chemische peelings van Medik8 heb je bijna geen last van down-time. Daarmee bedoelen we dat de huid maar heel weinig hersteltijd nodig heeft. Elke chemische peeling bevat een unieke mix van zuren, zodat we ieder huidprobleem specifiek kunnen behandelen en de resultaten worden geoptimaliseerd. Chemische peelings kunnen worden ingezet om huidveroudering, pigmentatie, couperose, acne, grove poriën of een vale huid aan te pakken.

| Kuur 3 behandelingen - €300.

Kuur 6 behandelingen - €600. 

Via de Verzekering

Wist je dat je jouw acnebehandeling vergoed kunt krijgen door de zorgverzekering? Omdat ik acnespecialist ben en aangesloten ben bij de ANBOS wordt in de meeste gevallen de behandeling vergoed als er sprake is van actieve acne of acnelittekens. Raadpleeg je zorgverzekeraar voor meer informatie.

Medik8 Platinum Facial

If youthful is your wish… De Platinum Facial is de ultieme anti-aging facial van Medik8. Huidverjonging en -verstrakking is het resultaat dat je van deze behandeling mag verwachten. Het effect is direct zichtbaar en niet alleen door de zorgvuldig uitgekozen ingrediënten, maar ook door de ontspannende werking van de behandeling. De krachtige ingrediënten van het Age Defying Platium Mask zorgt voor een direct zichtbaar en jeugdig resultaat. | 75 min - €90

Medik8 Hydra Intense Facial

Eigenlijk heeft bijna elke huid een vochttekort. Door invloeden van buitenaf verliest onze huid dagelijks snel vocht. Denk aan weersomstandigheden, de luchtvochtigheid door de kachel of juist zeewater en zon. Een vochtarme huid kan ruw aanvoelen of lijntjes in het gezicht zichtbaar maken. Met de Hydra Intense Facial van Medik8 wordt de huid intens gehydrateerd. Vocht wordt aangevuld, maar de rijke ingrediënten zorgen er tegelijkertijd voor dat de huid vocht makkelijker kan vasthouden. De behandeling wordt afgesloten met een Ultimate Recovery Bio-Cellulose Mask die direct een prachtige glow geeft!

| 75 min - €80

Acne behandeling

Meestal ontstaat acne door de verandering van hormonen in de puberteit. De talgklieren maken meer talg aan en de hoornlaag (de bovenste huidlaag) verdikt. Deze combinatie zorgt ervoor dat de poriën verstopt raken. Wanneer hier een bacterie bijkomt ontstaat er een ontsteking. Nu hebben we daar allemaal wel eens last van, maar wanneer dit in ernstigere maten voorkomt praten we over acne. Met het juiste huidadvies, een goede acnebehandeling en de juiste skincare producten kunnen we de acne samen onder controle krijgen.

| 60 min - €75

Dermapen

Ze noemen dit ook wel Microneedling 2.0, omdat we nóg een stap verder gaan dan een Microneedling behandeling. Met de Dermapen worden er minuscule openingetjes in de huid gemaakt. De huid krijgt een seintje om deze openingetjes te herstellen en maakt hierbij direct collageen en elastine aan. De huid herstelt en vernieuwt zichzelf, wat resulteert in een huid die er gezonder, egaler en stralender uitziet. Na 2-4 weken zal er verbetering zichtbaar zijn. Dit is hoelang het effect van de dermapen na de behandeling nog doorwerkt. De Dermapen kan worden ingezet om rimpels, littekens, pigment of grove poriën te verminderen.