Afvallen en op Gewicht                              Blijven

Afvallen en op gewicht blijven met de Eureka! Methode!

Ben jij ontevreden over je gewicht en wil je afvallen? Wil jij je fitter voelen en lekker in je vel zitten? Zou jij meer energie willen en meer willen genieten?

 

Wij willen jou laten zien dat afvallen helemaal niet zo’n ‘gedoe’ hoeft te zijn. Ons doel is om jou laten ervaren dat een gezond gewicht prima te combineren is met ‘normaal’ en lekker eten. Niet moeilijk of ingewikkeld.

Eureka! is er voor iedereen die niet wil diëten, maar wél wil afvallen. 

Geen supplementen, maaltijdvervangers enzovoort, maar aan de slag met jezelf en met de gedachte- en gedragsverandering die nodig is om succesvol af te vallen, maar vooral om afgevallen te blijven.

 

We gaan samen met jou op zoek naar jouw valkuilen en de oplossingen. Omdat we werken aan een leefstijlverandering, die bij jou en jouw leven past. Met de focus op haalbaarheid en de lange termijn. Kortom: We zoeken naar jouw oplossing, die voor jou werkt, omdat die ervoor zorgt dat je de strijd van de weegschaal wint. Maar die er vooral voor gaat zorgen dat jij weet hoe je dit vast moet houden.

Tijdens het eerste gedeelte van de begeleiding ontvang je maatwerk-weekmenu’s, waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw leven. Bijvoorbeeld: Wat lust je wel en wat niet. Geen ingewikkelde recepten op momenten dat je weinig tijd hebt. Geen dieet, maar een andere manier van eten. Met andere woorden: JOUW nieuwe manier zodat die je voor altijd kan vasthouden. 

Uniek aan de Eureka! Methode is de mogelijkheid om twee favoriete zondes in te laten passen in deze weekmenu’s. Zoals chocolade, chips of de vaste patatavond. Dit maakt afvallen met de Eureka! Methode niet alleen haalbaar, maar ook zorgt dat ervoor dat je op de lange termijn om leert gaan met ‘zondigen’.

Wil je weten of onze unieke Methode ook bij jou past?

Maak dan snel een afspraak voor een informatiegesprek via de boekingtool.

  • Vrijblijvend informatiegesprek               40 minuten               GRATIS!

  • Consultgesprek kort                               20 minuten               (Traject)

  • Consulgesprek lang                                40 minuten               (Traject)

  • Intake                                                        60 minuten               (Traject)